Informatii utile

Persoane Fizice

Pentru clienții PERSOANE FIZICE, livrarea comenzilor în București și în țară se face gratuit  prin curier (FAN, URGENT CARGUS, INNIGHT etc) pentru comenzi cu o valoare minima de 350 Lei (TVA Inclus). În cazul unei comenzi cu valoare mai mică de 350 Lei (TVA Inclus), se va aplica o taxă de transport aferenta platibila in functie de curier.

De asemenea, comenzile pot fi ridicate fara costuri aditionale de la sediul The Parts Brands din Sos Bucuresti- Targoviste 12A Mogosoaia ILFOV 077135.

Persoane Juridice

Ai un service auto, un magazin de piese auto sau un service in dealership? Iti oferim piese originale si aftermarket pentru Fiat, Fiat Professional, Lancia, Alfa Romeo si Iveco la cele mai bune preturi din piata. Ia chiar acum legatura cu unul dintre reprezentantii nostri locali!

Pentru clienții care au contract cu The Parts Brands SRL, livrarea comenzilor în București și în țară se face gratuit pentru comenzi cu o valoare minimă de 200 Lei + TVA. În cazul unei comenzi cu valoare mai mică de 200 Lei + TVA per comandă, se va aplica o taxă de transport de 9.99 Lei + TVA.

Pentru clienții PERSOANE FIZICE, livrarea comenzilor în București și în țară se face gratuit  prin curier (FAN COURIER, TRANSILVANIA POST, INNIGHT, etc) pentru comenzi cu o valoare minima de 350 Lei (TVA Inclus). În cazul unei comenzi cu valoare mai mică de 350 Lei (TVA Inclus), se va aplica o taxă de transport aferenta platibila in functie de curier.

De asemenea, comenzile pot fi ridicate fara costuri aditionale de la sediul The Parts Brands din Sos Bucuresti- Targoviste 12A Mogosoaia ILFOV 077135.

Italoparts iti pune la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:

1. Plata cash la livrarea produselor

Daca ai ales aceasta modalitate in pasul final al procesului de comanda, vei plati produsele direct curierului care va face livrarea sau in magazinul Italoparts, de unde vei ridica produsul. In acest caz, produsele vor fi insotite de factura si chitanta.

2. Plata prin transfer bancar, la plasarea comenzii

Pentru clienții care au contract plata se efectuează conform facturii.

Pentru clienții fara contract sau PERSOANE FIZICE plata se  efectuează in urma unei facturi  proforme

*In cazul in care valoarea comenzii tale nu se incadreaza in sumele pentru livrare gratuita, la valoarea totala a comenzii se adauga si suma perceputa pe transport.

Italoparts iti ofera o garantie de cel putin 24 de luni la toate produsele achizitionate. Acceseaza link-ul pentru a descarca formularul tip de garantie.

Contact garantii:
0730 060 358
garantii@theparts.ro

https://italoparts.ro/garantie/certificat_garantie_italoparts.pdf

Italoparts  iti ofera posibilitatea de a returna produsele in urmatoarele situatii:
  1. Ai comandat gresit;
  2. Nu ai solicitat piesa respectiva. S-a livrat gresit, pe factura apare codul corect;
  3. Nu ai solicitat piesa respectiva. S-a gresit la livrare si facturare;
  4. Ti s-a trimis o cantitate mai mare decat cea comandata;
  5. Ti s-a trimis o cantitate mai mare decat cea indicata pe factura;
  6. Piesa a fost ambalata gresit;
  7. Ti s-a livrat alta piesa decat cea comandata;
  8. Ti s-a livrat o alta marca de piesa, nu cea comandata;
  9. Consideri piesa deteriorata in termen de garantie;
  10. Alte motive.
Te rugam sa verifici piesele livrate la momentul livrarii, pentru a te asigura ca sunt conforme cu specificatiile si nu sunt deteriorate in niciun fel. In cazul in care accepti coletul si descoperi ulterior ca produsele comandate sunt deteriorate, nu le vei mai putea returna.Termenul de retur este de 14 calendaristice de la data facturii. In cazuri exceptionale se pot accepta retururi si dupa acest termen, dar nu mai tarziu de 30 de zile calendaristice de la data facturii, cu o penalizare de 25% din valoarea returului.Daca doresti sa returnezi un produs, acceseaza link-ul de mai jos pentru a completa fisa pentru retur marfa:download PDF.