MARCI

Italoparts este o marca inregistrata apartinand The Parts Brands SRL, companie specializata in importul, vanzarea si distributia pieselor de schimb originale si aftermarket pentru marcile auto italiene prestigioase, precum: Fiat, Fiat Professional, Lancia, Alfa Romeo si Iveco.

Fiat

Vrei sa inlocuiesti o piesa a Fiat-ului tau cu una originala sau aftermarket la fel de buna? La Italoparts gasesti o varietate de piese originale pentru toate tipurile de modele Fiat prezente pe piata auto romaneasca.

Alfa Romeo

Doresti sa inlocuiesti o piesa a masinii tale Alfa Romeo cu una originala sau aftermarket? In portofoliul de produse Italoparts se gasesc piese originale sau aftermarket pentru toate tipurile de modele Alfa Romeo comercializate in Romania.

Lancia

Tii la masina ta Lancia Delta, Ypsilon sau Thesis si doresti cele mai bune piese de schimb pentru ea? Compania noastra iti pune la dispozitie componentele si accesoriile originale sau aftermarket care iti sunt necesare.

Fiat Professional

Vrei ca Fiat-ul Professional pe care il detii sa ramana la fel de performant? Alege piesele originale sau aftermarket pe care Italoparts ti le pune la dispozitie pentru intreaga gama de automobile Fiat Professional.

Iveco

Detii sau intentionezi sa achizitionezi un vehicul comercial Iveco si te preocupa piesele de schimb de care ai putea avea nevoie? Italoparts iti pune la dispozitie piese de schimb originale sau aftermarket, pentru fiecare model in parte.

Intreaba specialistul

Suport tehnic

Ai o intrebare specifica privind piesele si consumabilele auto comercializate de compania noastra? Contacteaza specialistul Italoparts!Email: comenzi@theparts.ro Telefon: +4037 222 21 11 / +4037 222 21 22

Formular de contact


    Prin utilizarea acestui formular, ești de acord cu prelucrarea și stocarea datelor personale furnizate. Pentru a afla mai multe detalii, te rugăm să citești Politica de Confidențialitate.