Piese auto

MAGNETI MARELLI

MAGNETI MARELLI

www.magnetimarelli.com
 

Magneti Marelli este o companie internationala, afiliata constructorului italian Fiat, specializata in design-ul si productia de sisteme si componente auto. De asemenea, Magneti Marelli este unul din principalii furnizori de piese auto ai marilor producatori de automobile din Europa, America si Asia.

Printre tipurile de piese pe care le produce, se numara: elemente franare (placute, discuri saboti), elemente optice (faruri, lampi stop, proiectoare ceata), elemente injectie (injectoare, centrale injectie), elemente electrice (ansambluri stergator, bobine inductie), elemente suspensie (amortizoare, brate oscilante).

PRASCO

PRASCO

Prasco S.p.A. si-a inceput activitatea in 1988 prin consultanta in vanzarea de faruri, diverse parti de caroserie si bare de protectie pentru autoturisme. Prin parteneriatul cu producatorul taiwanez Tong Yang, Prasco a achizitionat Unicar, lider european in productia de bare de protective, iar in 2007 a devenit principalul distribuitor de faruri al producatorului de faruri TYC, in Italia.

De la Prasco, Italoparts importa pentru piata aftermarket romaneasca elemente de caroserie cum ar fi: capote, aripi, traverse, faruri si lampi stop.

MALO

MALO

Malo este o companie italiana care activeaza pe piata de piese aftermarket inca din anul 1947; de atunci si pana astazi, s-a perfectionat continuu pentru o mai mare satisfactie a consumatorilor. Este specializata mai ales in componente pentru motor, sasiu si sistem de franare, cu care acopera aproape 90% din parcul auto european.

In Romania, Italoparts comercializeaza elemente de suspensie produse de Malo, cum ar fi: tampoane pentru motor, flanse amortizor, bielete antiruliu si burdufe planetara.

MIRAGLIO

MIRAGLIO

Compania Miraglio a fost infiintata in anul 1995 de Vincenzio Miraglio, producand initial elemente de mecanica pentru geamurile modelului Fiat 600. Astazi, capacitatea de productie s-a extins la sisteme de inchidere a masinii si manere, de la stadiul de design si pana la testarea produsului final.

Italoparts importa urmatoarele elemente caroserie produse de Miraglio S.p.A.: mecanisme de inchidere, macarale geam, manere exterioare si interioare.

EUROBUMP

EUROBUMP

Eurobump este o companie infiintata in anul 2002, specializata in productia barelor de protectie si mastilor pentru radiatoare. Personalul specializat al companiei asigura calitatea produselor, de la prelucrarea materialul brut si pana la finisarea si testarea produsului pe modelul respectiv.

Eurobump este prezent in Romania, prin Italoparts, cu elemente de caroserie, bare de protectie si ornamente.

EMMERRE

EMMERRE

De peste 30 de ani, Emmere produce si distribuie parti mecanice de rezerva.  Piesele produse sunt destinate masinilor industriale, comerciale si remorcilor adaptabile la cele mai importante vehicule din
Europa cum ar fi: Daf, Iveco, Man, Mercedes, Nissan, Renault, Scania, Volvo, BPW, ROR, Saf si altele.

Compania opereaza atat pe piata nationala, cat si pe pietele internationale, fiind specializata pe productia de: sisteme de franare, sisteme de direcție și suspensie si sisteme de racire. 

DAYCO

DAYCO

DAYCO este o companie globala, care produce piese de schimb originale, bazate pe tehnologie. Este recunoscuta pentru produsele si serviciile de calitate pe care le ofera.

Compania este lider in cercetarea, proiectarea, fabricarea si distribuirea unei game largi de curele de tensionare si scripeti pentru camione.

ERREVI

ERREVI

Compania este specializata in prelucrarea si distribuirea unor piese de calitate superioara. Este un lider al industriei, care are o reputatie bine meritata pe piata pieselor de schimb pentru vehiculele industriale.

Errevi pune la dispozitia clientilor peste 6000 de piese de schimb de cea mai buna calitate pentru camioane si remorci.

FAST

FAST

FAST este un brand specializat in productia de piese de schimb pentru grupul Fiat (Fiat, Alfa Romeo, Iveco). Compania este recunoscuta pentru variatatea de produse de inalta calitate pe care o ofera, dar si pentru grija pe care o acorda in distributia produselor.

MEC DIESEL

MEC DIESEL

Fondata in 1983, Mec-Diesel are peste 30 de ani experienta in tranzactionarea pieselor de schimb pentru motor. Compania aprovizioneaza in ziua de asta clienti din peste 70 de tari din intrega lume.

Mec-Diesel o varietate de piese de schimb pentru motor originale si de inalta calitate, potrivite pentru vehicule comerciale cum ar fi Iveco, Mercedes-Benz, Man, Scania, Volvo, Renault si altele. 

Automotive Products

Automotive Products

Automotive Products este o companie cu o experienta de decenii in domeniul designului, simularii si analizei ambreiajelor pentru turisme si masini comerciale. Automotive Products a folosit intotdeauna cea mai noua tehnologie si aplicatii software de top pentru a produce piese auto cu o gama foarte mare de aplicare.

Automotive Products a fost fondata in 1920, iar in prezent este un producator cu o prezenta globala pe piata de piese aftermarket, precum si furnizorul principal al unora dintre cei mai importanti producatori auto.