Marci

Fiat

Fiat

Vrei sa inlocuiesti o piesa a Fiat-ului tau cu una originala sau aftermarket la fel de buna? La Italoparts gasesti o varietate de piese originale pentru toate tipurile de modele Fiat prezente pe piata auto romaneasca.

Alfa Romeo

Alfa Romeo

Doresti sa inlocuiesti o piesa a masinii tale Alfa Romeo cu una originala sau aftermarket? In portofoliul de produse Italoparts se gasesc piese originale sau aftermarket pentru toate tipurile de modele Alfa Romeo comercializate in Romania.

Lancia

Lancia

Tii la masina ta Lancia Delta, Ypsilon sau Thesis si doresti cele mai bune piese de schimb pentru ea? Compania noastra iti pune la dispozitie componentele si accesoriile originale sau aftermarket care iti sunt necesare.

Iveco

Iveco

Detii sau intentionezi sa achizitionezi un vehicul comercial Iveco si te preocupa piesele de schimb de care ai putea avea nevoie? Italoparts iti pune la dispozitie piese de schimb originale sau aftermarket, pentru fiecare model in parte.

Fiat Professional

Fiat Professional

Vrei ca Fiat-ul Professional pe care il detii sa ramana la fel de performant? Alege piesele originale sau aftermarket pe care Italoparts ti le pune la dispozitie pentru intreaga gama de automobile Fiat Professional.